De Verkleedkoffer
 • Header_bewerkt.jpg

  Pak uit! Samen met De Verkleedkoffer!

 • Header2.jpg

  Ruim 1000 verschillende outfits te huur!

 • Header3.jpg

  De Verkleedkoffer: ook voor de kleine durfals!

Inspiratie

Dagelijks laat het team van De Verkleedkoffer zich inspireren. Samen maken wij de mooiste creaties. Van baljurk tot kabouterpak. Voor elk thema hebben wij een passende outfit in ons verhuurassortiment. Voor volwassenen en kinderen. Tijdens het maakproces gebruiken we allemaal onze talenten. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is en waar het meeste plezier aan wordt beleefd. Dit varieert van het ontwerpen van een nieuw kostuum tot het helpen van klanten in de winkel.

 • IMG_6639.JPG
 • IMG_6637.JPG

Het Team

Het team van De Verkleedkoffer bestaat uit 40 cliënten en 5 begeleiders. Samen zetten wij ons iedere dag vol enthousiasme in, zodat volop nieuwe ideeën ontstaan. Doordat wij werken met een vast team van begeleiders, ervaren cliënten geborgenheid. Dit komt ten goede aan het werkplezier en de ontplooiing. Wij delen de locatie met Serafijn. Serafijn is een industrieelcentrum waar cliënten onder andere productiewerkzaamheden voor bedrijven verrichten.

 

Vacatures

De Verkleedkoffer is een prachtige dagbestedingslocatie in Oosterwolde voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten worden uitgedaagd en dat ze, waar het kan, nieuwe dingen proberen. Dat geeft voldoening. Zo kun je denken aan het uittekenen en knippen van patronen, het naaien van tenues, strijken van kleding, het klaar hangen van outfits, adviseren van klanten en het bedienen van de kassa. Maar we nemen ook ruim de tijd voor een gezellig praatje tijdens onze vaste koffie- en lunchmomenten. Ook hierbij heeft iedereen een taak. Van het inschenken van de koffie, het uitdelen van een lekker koekje tot het afnemen van de tafels.

Interesse?

Neem dan vooral contact met ons op. Graag leiden wij je rond in onze mooie locatie, zodat je zelf de sfeer kunt ervaren en kennis kunt maken met het team. Vanzelfsprekend staat de koffie/thee klaar.